Home > Blog > De beste opblaasbare jacuzzi merken

De beste opblaasbare jacuzzi merken

De beste merken opblaasbare jacuzzi

Deel op social media:

Opblaasbare jacuzzi’s zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Niet gek, want ze zijn een geweldige manier om thuis te genieten van ontspanning en hydrotherapie. En als je de jacuzzi huurt, geniet je zelfs van nog meer voordelen. Er zijn verschillende merken opblaasbare jacuzzi’s op de markt. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Welke voordelen (en nadelen) elk onze top 3 beste jacuzzi merken hebben, lees je hieronder.

De 3 beste jacuzzi merken:

 1. Intex
 2. Lay-Z-Spa
 3. NetSpa

Maar eerst, waar komt het woord ‘jacuzzi’ vandaan?

De traditionele Jacuzzi®

Wist je dat Jacuzzi® een merknaam is? Zo niet, dan bij deze. De Italiaanse familie Jacuzzi emigreerde naar Amerika waar zij een familiebedrijf opzetten. Rond 1926 werd de eerste waterpomp gemaakt. Hiermee kon water gaan bubbelen. Dit werd uitgebreid en binnen de kortste keren was de hydrotherapie waterpomp een feit. Een wapenfeit, want het werd het paradepaardje van Jacuzzi®.

traditionele jacuzzi van het merk jacuzzi

Tegenwoordig zijn er nog steeds baden van Jacuzzi® te koop. Dit zijn grote, zware baden die ingebouwd moeten worden. Een hoop werk dus. En dan hebben we het nog niet over de hoge prijzen gehad. Een echte jacuzzi van Jacuzzi® is daardoor niet voor iedereen geschikt. Maar daar hebben genoeg andere merken over nagedacht. De opblaasbare jacuzzi is inmiddels niet meer weg te denken uit de markt.

De 3 beste merken opblaasbare jacuzzi

Er zijn genoeg opblaasbare jacuzzi’s op de markt. Maar als je kijkt naar kwaliteit, springen er altijd drie merken uit. We bespreken hieronder de 3 beste jacuzzi merken en noemen hun voor- en nadelen.

Intex

Intex is met een grote verscheidenheid aan modellen een van de grootste en bekendste merken op het gebied van opblaasbare jacuzzi’s. De jacuzzi’s van Intex worden gemaakt van duurzame materialen en zijn gemakkelijk op te zetten en te gebruiken. De gebruiksvriendelijke bediening van de waterpomp van Intex PureSpa jacuzzi’s bevat onder andere bubbel- en jetsystemen en temperatuurregeling. De grootste nadelen van Intex zijn de matige isolatie en een traag verwarmingssysteem.

Voordelen Intex jacuzzi
Nadelen Intex
 • Matige isolatie
 • Traag verwarmingssysteem
 • Lage watercapaciteit

Lay-Z-Spa (Bestway)

Lay-Z-Spa is het jacuzzi merk van zwembadgigant Bestway. Met Lay-Z-Spa jacuzzi’s levert Bestway een breed scala aan modellen met verschillende afmetingen en functies. Ze staan bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn snel en gemakkelijk op te zetten.

jacuzzi op dakterras nadelen opblaasbare jacuzzi huren

Verder heeft Lay-Z-Spa een aantal unieke functies. Zo is er een efficiënt filtersysteem waardoor het water schoon en bacterievrij blijft. Maar het grootste voordeel zit hem in de opwarmtijd. Deze is bij Lay-Z-Spa erg laag door de geavanceerde temperatuurregeling. Nadeel is hierdoor wel dat de jacuzzi’s minder duurzaam zijn. Ook is de kwaliteit van de materialen iets minder. Hierdoor ontstaan er vaker lekkages en heeft Lay-Z-Spa over het algemeen een korte levensduur.

Voordelen Lay-Z-Spa
Nadelen Lay-Z-Spa
 • Matige bouwkwaliteit
 • Lekkage en andere technische problemen

NetSpa

Het nieuwste merk opblaasbare jacuzzi’s is NetSpa. Recent verkrijgbaar in Nederland. In andere landen is NetSpa al een populaire fabrikant geworden doordat ze uiterst geschikt zijn voor thuisgebruik en een betaalbare spa-ervaring bieden. De grootste voordelen van NetSpa zijn de elektrische pomp, hierdoor is het bad binnen enkele minuten opgeblazen. Het geïntegreerde filtersysteem zorgt voor schoon en helder water. Elke NetSpa heeft een verwarmingssysteem waarbij enkele modellen hier een snelle verwarmingsoptie bij hebben. Verder zijn NetSpa jacuzzi’s gemaakt van duurzaam, leerachtig materiaal en zijn daardoor bestand tegen slijtage en scheuren. Ook is de rand van NetSpa zeer hoog waardoor ook je nek kan meegenieten van de massagestralen.

Voordelen NetSpa
 • Verkrijgbaar in verschillende vormen
 • Elektrische opblaaspomp
 • Geïntegreerd filtersysteem
 • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
 • Beste prijs kwaliteitsverhouding (zeer betaalbaar)
 • NetSpa jacuzzi voor 4 en 6 personen beschikbaar
Nadelen NetSpa
 • Geen 8-persoons jacuzzi beschikbaar

Probeer jouw jacuzzi uit bij ZenTri

En? Ben je er al uit welk merk volgens jou het beste is? Blijft moeilijk. Daarom is het aan te raden om een opblaasbare jacuzzi te huren alvorens je er een koopt. Wie weet is een jacuzzi in de tuin wel helemaal niet jouw ding. Of houd je het bij huren, want dan hoef je enkel tijdens de huurperiode ruimte vrij te maken. Scheelt toch een hoop. En dan hebben we het nog niet eens over de extra kosten van een opblaasbare jacuzzi thuis gehad. Bij ZenTri verhuren we momenteel verschillende jacuzzi’s van verschillende merken. Reserveer snel en bereid je voor op een heerlijke, relaxte tijd!

Deel op social media:

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven