Home > Blog > De voor- en nadelen van huren bij ZenTri

De voor- en nadelen van huren bij ZenTri

Meerdere jacuzzi's huren

Deel op social media:

Altijd al van luxe willen genieten in je eigen achtertuin of op je balkon? Een jacuzzi levert dit allemaal. Jacuzzi’s zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Met name omdat ze een heerlijke manier bieden om te ontspannen en te genieten in eigen tuin. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen overwegen een jacuzzi te kopen. Met name opblaasbare jacuzzi’s winnen behoorlijk aan populariteit.

Maar niet iedereen heeft de ruimte of het geld voor een bubbelbad in de achtertuin. Logisch, dit kan aardig in de kosten lopen. En niet alleen qua aanschaf. Ook gebruik en onderhoud moeten meegerekend worden in de kosten. Als u een jacuzzi overweegt, moet u zich afvragen of het kopen van een jacuzzi wel de beste optie is. In veel gevallen is het een jacuzzi huren een betere keuze.

Dat is een compleet verzorgde en onvergetelijke ervaring. In dit artikel zullen we enkele redenen bespreken waarom het huren van een jacuzzi een betere keuze kan zijn dan zelf een jacuzzi kopen. Ook zetten we de voor- en nadelen van een jacuzzi voor je op een rij. Voor de helderheid: we hebben het hier over een opblaasbaar model!

Nadelen van huren

Net als vrijwel alles, heeft ook het huren van een jacuzzi enkele nadelen. We sommen eerst de nadelen voor het huren van een jacuzzi hieronder op en leggen uit waarom ze best te overzien zijn.

  1. Jacuzzi is niet nieuw
  2. Prijzig
  3. Weer inleveren

1. Jacuzzi is niet nieuw

Klopt. Wanneer je een jacuzzi huur heb je grote kans dat deze al eerder aan anderen is verhuurd. Maar dat betekent niet dat je het bubbelbad meteen doorgestuurd krijgt vanuit het vorige adres. Nadat de jacuzzi terug is uit de verhuur komt deze in de centrale hub van ZenTri terecht. Een grondige schoonmaak en kwaliteitscontrole volgen. Het bubbelbad gaat dus pas naar een volgend adres toe, als deze helemaal schoon is en perfect werkt. Dat het een tweedehands jacuzzi is, zul je niet merken.

Enne, wist je dat bezorging, ophalen, schoonmaak én kwaliteitscontrole altijd bij de prijs zijn inbegrepen? Bij ZenTri bieden we enkel full-service jacuzzi verhuur aan. Zo heb je altijd een goed product en hoef je zelf nauwelijks iets te doen. Sit back and relax.

jacuzzi goedkoop verwarmen met de tips van ZenTri

2. Prijzig, toch?

Een jacuzzi huur je voor een dag, weekend of week. En ja, dit kost geld. Vergeleken met het kopen, lijkt dhuren op het eerste gezicht een prijzig. Maar vergeet niet dat je de jacuzzi maar tijdelijk hebt. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten omtrent gebruik, onderhoud, opbergruimte en levensduur. Ook een opblaasbaar model jacuzzi heeft deze extra kosten. Maar daar maken wij ons wel druk om!

Met ZenTri heb je een relaxte ervaring zonder je druk te maken over extra kosten. Full-service met bezorging, inname, én schoonmaak inbegrepen in de prijs. Bovendien wordt een jacuzzi vaak gehuurd door een groep. Dat kan betekenen dat iedereen een klein bedrag inlegt om de volledige som te betalen. Al met al is een jacuzzi huren dus een goedkope oplossing om eenmalig (of vaker) van deze relaxte ervaring te genieten.

Wanneer is een jacuzzi wel prijzig? Wanneer je een regelmatige gebruiker bent. Zeg dat je de jacuzzi zeker 20 dagen per jaar gebruikt. Maar dan nog dien je de vergelijking te maken: of met 7 vrienden de kosten een paar keer delen, óf die kosten zelf dragen.

3. Weer inleveren

Vriendengroep in opblaasbare jacuzzi ZenTri

Misschien wel het grootste nadeel van een jacuzzi huren: je moet hem ook weer inleveren! Dit zit er altijd aan te komen na een huurperiode. Raak dus niet te gehecht aan je jacuzzi!

Mocht je echt geen afstand meer kunnen doen van de jacuzzi, stuur ons een mailtje. Misschien dat we wel wat leuks kunnen regelen voor een overname!

Voordelen opblaasbare jacuzzi huren

Zoals gezegd, jacuzzi’s zijn best grote apparaten en kunnen behoorlijk prijzig zijn. Ook een opblaasbaar model. Maar ZenTri maakt deze luxe voor iedereen mogelijk. Door een jacuzzi te huren, kun je genieten van vele voordelen:

  1. Geen opslagruimte nodig
  2. Goedkoper dan zelf kopen
  3. Geen onderhoud en schoonmaak

1. Geen opslagruimte nodig én schonere jacuzzi’s!

Het opslaan van een jacuzzi kan een uitdaging zijn, vooral als je in een appartement of klein huis woont. Ze zijn groot en nemen veel ruimte in beslag, en uiteraard heeft niet iedereen die ruimte. Vergeet ook de pomp niet! Zelfs als je de jacuzzi opgevouwen opslaat, neemt deze nog best wat ruimte in. En wat men ook zeker niet moet vergeten – de jacuzzi dient kurkdroog te worden opgeslagen. Doe je dit niet? Schimmel.

Bij het huren heb je dit probleem niet. Reserveer je jacuzzi, kies een mooie plek uit, zet de jacuzzi neer en geniet! Na de huurperiode laat je simpelweg de jacuzzi leeglopen, droog je hem af en vouw je het bad op. Wij brengen én halen de jacuzzi. Hierdoor hoef jij geen opslag meer te regelen, en hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak en het drogen. Ideaal!

2. Goedkoper dan zelf kopen én een stuk handiger

Natuurlijk is het fantastisch om een eigen jacuzzi in je tuin te hebben. Maar heb je weleens nagedacht over de kosten daarvan? En dan hebben we het niet alleen over de aankoopkosten. Met name het onderhoud van de jacuzzi neemt een grote hap uit de portemonnee.

Vriendengroep in opblaasbare jacuzzi ZenTri

Maar daarnaast zit je ook met de ruimte in de tuin. Onze ervaring is dat men een aantal keer per jaar met vrienden wilt bubbelen. Om dan het gehele jaar een groot apparaat in je tuin te hebben staan is zonde.

Daarom is een van de belangrijkste redenen om te huren, in plaats van te kopen, de kostenbesparing. Een jacuzzi kopen is een grote investering. Zelfs de meest betaalbare modellen kosten duizenden euro’s. En dan heb je nog de bijkomende kosten voor installatie, onderhoud en energiegebruik. Als je een jacuzzi huurt, betaal je alleen voor de periode dat je deze gebruikt en hoef je je geen zorgen te maken over de hoge aanschafkosten.

Heb je een specifieke periode dat je graag in de jacuzzi wilt genieten, dan huur je de jacuzzi voor die periode. Je krijgt alles wat met onderhoud te maken heeft meteen meegeleverd. Maar hoogstwaarschijnlijk hoef je hier zelf niet eens over na te denken. Wij denken na over het onderhoud van alle jacuzzi’s en nemen deze extra kosten op ons. Dat maakt het voor jou veel goedkoper om een jacuzzi te huren dan om er een te kopen. Maar vooral ook een stuk praktischer.

3. Geen onderhoud en schoonmaak

Een jacuzzi heeft regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven werken. Als je een jacuzzi koopt, moet je deze regelmatig onderhouden. Bijvoorbeeld door de filters te vervangen, de chloorwaarde, alkaliniteit en pH-waarde van het water in de gaten te houden en het water te verversen. Dit is duur en tijdrovend. Als je huurt, wordt het onderhoud gedaan door ZenTri. Zo bespaar jij tijd en geld en kun je je concentreren op het genieten.

Dat wij alle onderhoud regelen is niet alleen goedkoper, het zorgt er ook voor dat je langer kunt genieten. Bad opblazen, vol laten lopen en water opwarmen. That’s it! Binnen no-time kun je met je vrienden, familie of partner bubbelen. En dat schoonmaken achteraf, daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Zo hoef jij je alleen over je zen-moment te bekommeren. Wij doen de rest.

4. Flexibiliteit – gebruik wanneer je wilt

Huren heeft meer flexibiliteit dan kopen. Als je, bijvoorbeeld, voor een korte periode van de jacuzzi wilt genieten (tijdens een feestje of speciale gelegenheid), dan is het huren van een jacuzzi de perfecte oplossing. Na afloop van de huurperiode hoeft u zich geen zorgen te maken over opslag of onderhoud, dat doet het team van ZenTri. Als u een jacuzzi koopt, moet u deze zelf opslaan en onderhouden, ook als u deze niet vaak gebruikt.

Daarnaast! Een jacuzzi kan behoorlijk groot zijn. Zeker een vaste. En dit is meteen een groot minpunt van een vaste jacuzzi – ze zijn eigenlijk niet te verplaatsen. Hier heb je met een opblaasbare jacuzzi geen last van. Zonder water erin, is het bad licht en makkelijk op te tillen. Even het goede plekje vinden en je kunt genieten van het bad. Tip is dus ook: vul het bad pas nadat je de ideale plek hebt gevonden voor jouw zen-moment.

5. Mogelijkheid om uit te proberen

Als je nog niet zeker weet of een jacuzzi bij je past, kan huren een goede manier zijn om dit uit te proberen. Op deze manier kun je het comfort en de functies ervaren en een weloverwogen beslissing nemen voordat je tot aanschaf overgaat.

Het overkopen van een gehuurde jacuzzi is overigens ook mogelijk. Mocht je tijdens de huurperiode een grote fan zijn geworden, stuur dan een mailtje. We kunnen vast wel wat leuks regelen met een overname!

Opblaasbaar of niet opblaasbaar?

Dan nog een laatste overweging! In dit artikel hebben we voornamelijk ingezoomd op opblaasbare jacuzzi’s. Nou heb je ook de variant die niet opblaasbaar is – de traditionele vaste jacuzzi. Dan heb je vervolgens de binnen- en buitenvariant.

Eigenlijk is de overweging erg simpel. Zit jij elke week in bad en heb je de ruimte? Overweeg dan een vaste jacuzzi binnen. Wil je liever een buitenjacuzzi? Denk dan écht goed na over hoe vaak je per jaar de jacuzzi gaat gebruiken en bedenk dat je het water continu dient te verwarmen in de periodes dat er gebruik is. Wil je één tot een paar keer per jaar lekker buiten ontspannen met een jacuzzi? Dan is huren echt véél, véél goedkoper.

Huren bij ZenTri

Het huren van een jacuzzi heeft dus zijn voordelen. Natuurlijk zijn er ook altijd nadelen te noemen, maar die wegen niet op tegen de voordelen. Misschien dat niet alle voordelen bij elke verhuurder gelden, maar bij ZenTri krijg je altijd full-service. Dit houdt in dat de jacuzzi bij je deur wordt afgeleverd en opgehaald en dat de jacuzzi altijd voor je wordt schoongemaakt. Je krijgt het bad dan ook altijd spik en span afgeleverd. En dit alles zonder dat je extra moet betalen. Deze full-service zit bij de prijs inbegrepen. Zo weet je altijd wat je te wachten staat en komen er geen onverwachte kosten bij. Waar wacht je nog op? Reserveer jouw jacuzzi op ZenTri.nl en geniet!

Deel op social media:

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven