Home > Blog > Een jacuzzi meenemen op vakantie

Een jacuzzi meenemen op vakantie

jacuzzi meenemen op vakantie in auto

Deel op social media:

Wat is relaxter dan vakantie? In een jacuzzi zitten tijdens je vakantie! Maar helaas heeft niet elke camping, hotelkamer, bungalow of elk vakantiehuis standaard een jacuzzi of hottub beschikbaar. Gelukkig is daar een oplossing voor: huur een jacuzzi en neem deze mee op vakantie!

Blijf jij thuis? Ook tijdens een staycation kan een gehuurde jacuzzi het verschil maken!

Waarom een jacuzzi huren en meenemen op vakantie?

Een opblaasbare jacuzzi meenemen op vakantie klinkt misschien als veel moeite. Maar als het om vakantie en ontspanning gaat, is niets te veel. Een jacuzzi zal jouw vakantie-ervaring compleet veranderen. Het is namelijk de perfecte manier om te ontspannen. 

En dat is niet het enige voordeel waarom een jacuzzi huren en meenemen op vakantie niet eens zo’n gek idee is.

jacuzzi huren en meenemen op vakantie

Voordelen eigen jacuzzi meenemen op vakantie

 1. Ontsnap van de gekte bij het zwembad
  Heb je een zwembad op je vakantieadres? Leuk! Maar vaak moet je deze delen. Niet altijd even ontspannend. Met je eigen jacuzzi bepaal jij zelf wanneer je wel en niet van een warm bad geniet. En bovendien is er geen gezeur over het handdoekje leggen.
 1. Voor elk seizoen en elke regio geschikt
  Of je nu in Zuid-Frankrijk, Italië of Nederland van een zwoele zomeravond geniet, of net terugkomt van een dag skiën op een koude winterdag, een warm bubbelbad maakt de dag net iets beter. En vanuit je opblaasbare bubbelbad kun je het hele jaar genieten van de natuurlijke schoonheid van je vakantiebestemming.
 1. Geen dure spa-behandeling
  Vakantie draait natuurlijk om ontspanning. Vaak worden hierbij ook spa behandelingen aangeboden bij de receptie. Maar deze heb jij helemaal niet nodig. Je hebt namelijk een eigen opblaasbare spa bij je en kun je even helemaal tot rust komen.

  Een opblaasbare jacuzzi kan door de vele jets en massagestralen een prima vervanger zijn voor die dure massage. Dit is overigens ook het grootste verschil tussen een hottub en jacuzzi. Kiezen voor een vakantiehuis met hottub kan, maar levert wel een andere ervaring op.
 1. Samen genieten
  Op vakantie gaan, doe je vaak niet alleen. Geniet samen met je reisgenoten van een heerlijke jacuzzi bij je huisje. Of dit nu je gezin, familie, vrienden zijn of je partner is. Je kunt je jacuzzi aanpassen op het aantal personen dat meegaat op vakantie. De opblaasbare jacuzzi’s van ZenTri zijn beschikbaar voor 4, 6 of 8 personen.
 1. Vakantiemogelijkheden vergroot
  Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar een luxe vakantiehuis met jacuzzi. Doordat je zelf een jacuzzi voor op vakantie regelt, zijn er meer mogelijkheden voor vakantiebestemmingen. Dat maakt het boeken van een vakantiehuis net iets makkelijker.

Waar huur ik een jacuzzi voor op vakantie?

gehuurde jacuzzi meenemen naar vakantielocatie

Een jacuzzi voor op vakantie huur je eenvoudig op ZenTri.nl. Hier kies je de start- en einddatum van je huurperiode, kies je eventueel voor toevoegingen en vul je je gegevens in. That’s it. Wij doen namelijk de rest. Full-service noemen we dat. Dat betekent dat bezorging, ophalen én schoonmaken al in de prijs inbegrepen is. Zo kun jij je voorbereiden op je vakantie en doen wij de rest. 

Hoe huur ik een jacuzzi voor op vakantie?

Het afleveren van de jacuzzi doen we altijd een dag voor de startdatum van de huurperiode. Heb je bijvoorbeeld vanaf vrijdag gereserveerd? Dan leveren wij de jacuzzi op donderdag al. Houd hier rekening mee bij het reserveren. Zonde als de jacuzzi pas komt als je al met de reis bent begonnen.

Maar dit kunnen we ook eenvoudiger maken. Ga je binnen Nederland op vakantie? Vul dan bij de gegevens het adres van je bestemming in. Wij leveren de jacuzzi af bij dit adres en halen het hier na de huurperiode ook weer op. Ga je buiten Nederland op vakantie, dan leveren wij de jacuzzi niet af op het vakantieadres. Wel bij je thuis. Dat scheelt jou weer een extra ritje!

Waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal factoren belangrijk waar je op moet letten als je een jacuzzi meeneemt op vakantie of bij een weekendje weg.

 1. Genoeg ruimte op de locatie
 2. Vakantiebudget niet overschrijven
 3. Opzetten van de jacuzzi
 4. Genoeg ruimte in de auto

Allereerst is het van belang dat je zeker weet dat de jacuzzi past op de eindbestemming voor je deze meeneemt. Bekijk daarom altijd de grootte van de jacuzzi en je beschikbare ruimte op locatie (alle informatie over onze jacuzzi’s en hun afmetingen vind je hier).

Ten tweede wil je niet je vakantiebudget overschrijven. Goedkoop een jacuzzi huren kan gelukkig wel. Zeker als je voor langere tijd huurt. Voor een week een bubbelbad huren, ben je nog geen €50 per dag kwijt. Houd hier dus rekening mee in het vakantiebudget. Zo weet je zeker dat de uitgaven binnen de perken blijven.

Ten derde is het belangrijk rekening te houden met het opzetten van de jacuzzi. ZenTri levert de jacuzzi af op de locatie (thuis of het Nederlandse vakantieadres). Hierna is het aan jou. Zoek een goede plek uit met vlakke ondergrond en begin met neerzetten. Met behulp van de bijgeleverde handleidingen staat de jacuzzi binnen 15 minuten. Het vullen van de jacuzzi met water duurt het langste. Maar doe je dit met warm water, dan kun je meteen genieten van de jacuzzi.

ultieme ontspanning op vakantie met jacuzzi huren

Als laatste is het van belang dat de jacuzzi in de auto past. Het gehele pakket, opblaasbare bad plus pomp, heeft een aardige omvang. Ook wanneer deze zijn opgevouwen. Exacte afmetingen van het ingepakte pakket kun je bij ons aanvragen. Dan weet je precies of je een jacuzzi kunt meenemen op vakantie en hoeveel ruimte er nog in (of op) de auto/caravan/camper is voor je bagage.

Vakantiehuis met jacuzzi

Dat is zo geregeld! Boek je vakantie en reserveer dan alvast jouw jacuzzi voor de juiste data. Dit kan eenvoudig bij ZenTri. Niet onbelangrijk: wil je de jacuzzi langer dan een week huren, stuur dan een berichtje. We zullen een vrijblijvende offerte aanmaken zodat jij precies weet hoeveel je kwijt zou zijn aan de jacuzzi voor je vakantiehuis. Dit is de transparantie waar ZenTri voor staat. Relaxt toch? En de prijs is altijd inclusief brengen, ophalen én schoonmaken. Alleen zo kunnen wij jou de beste ervaring geven en kun je zorgeloos genieten.

Fijne vakantie!

Deel op social media:

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven