Home > Blog > Een jacuzzi op balkon of dakterras? Kan dat echt?

Een jacuzzi op balkon of dakterras? Kan dat echt?

jacuzzi op balkon jacuzzi op dakterras zentri

Ja! Een jacuzzi op balkon is een veelvoorkomende wens bij klanten van ZenTri. Niet iedereen heeft tenslotte een tuin. Maar het is zeker mogelijk! Bij ZenTri begrijpen we deze wens maar al te goed en bieden we opblaasbare jacuzzi’s voor op je balkon of dakterras aan.

De realiteit van een jacuzzi op balkon

Je hebt het goed gelezen, een jacuzzi op je balkon of dakterras is zeker mogelijk. Of je nu in een appartement woont, een penthouse bezit, of gewoon je beperkte buitenruimte optimaal wilt benutten, een opblaasbare jacuzzi kan een fantastische toevoeging zijn. Het biedt je de luxe van een bubbelbad zonder dat je een uitgestrekte tuin nodig hebt. Zeker als je huurt, want dat betekent een tijdelijke aanwezigheid van deze luxe. Dit biedt vele voordelen.

Maar voordat je een opblaasbare jacuzzi op je balkon of dakterras plaatst, zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden. Het gewicht inclusief water kan tot wel 750 kg gaan bij een 8-persoons jacuzzi. Heb je een minder stevig of oud balkon, check dan voordat je het bad vult of dit wel de juiste plek is voor de jacuzzi.

2-persoons jacuzzi op balkon

Gelukkig is het belangrijk te melden dat niet alle opblaasbare jacuzzi’s dit gewicht bereiken. De meeste mensen die een jacuzzi op balkon willen plaatsen, zijn stelletjes die een 2-persoons bubbelbad overwegen. Een jacuzzi voor twee personen is niet alleen compacter, maar weegt ook aanzienlijk minder dan een groter model. Hoewel ZenTri geen specifieke 2-persoons jacuzzi’s verhuurt, hebben we vastgesteld dat een 4-persoons jacuzzi doorgaans goed op een balkon past en toch voldoende ruimte biedt voor comfort. Neem dus gerust die 4-persoons – zit je lekker ruim! Bij ZenTri hebben we een breed scala aan jacuzzi’s, dus je kunt degene kiezen die het beste bij jouw balkon past. Meer weten? Huur hier je jacuzzi.

Relaxen in eigen tuin jacuzzi op balkon

Afmetingen en draagkracht

Voordat je overgaat tot het huren van een jacuzzi voor je balkon, is het absoluut noodzakelijk om de afmetingen van je buitenruimte zorgvuldig te meten. Niets vervelender dan een jacuzzi huren, alleen om te ontdekken dat deze niet past. Bekijk de afmetingen en het gewicht van onze jacuzzi’s. Houd rekening met obstakels zoals relingen, deuren en ramen die de toegang tot je balkon of dakterras kunnen beperken. Denk ook aan extra ruimte voor het opzetten en in- en uitstappen van de jacuzzi.

Overigens is het formaat van een opblaasbare jacuzzi perfect voor tijdelijk opzetten. Binnen no-time zet je het bad op. Hier maak je vervolgens goed gebruik van tijdens de huurperiode. Hierna haalt ZenTri alles op en heb jij je ruimte in de tuin of op je balkon weer terug.

Jacuzzi op dakterras

jacuzzi op dakterras nadelen opblaasbare jacuzzi huren

Laten we de jacuzzi op dakterras niet vergeten. Als je het geluk hebt een dakterras te hebben, biedt dit de perfecte ruimte voor een jacuzzi. Een jacuzzi met jacuzzi is niet alleen een prachtige aanvulling op je buitenruimte, maar het kan ook een verlengstuk van je leefruimte worden. Hier kun je genieten van privacy, een prachtig uitzicht en ultieme ontspanning. Ook zijn dakterrassen doorgaans steviger dan balkons. Rekening houden met het gewicht van de jacuzzi is hierbij dan ook minder van belang. Een zwak dak heeft nog steeds moeite met een gewicht tot 750 kg, maar dit komt in onze ervaring minder vaak voor.

Een jacuzzi op dakterras brengt ook een gevoel van luxe naar een hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en zult willen herhalen.

Jacuzzi huren voor jouw balkon of dakterras

Een jacuzzi op je balkon of dakterras is geen onbereikbare droom meer met de service van ZenTri. Met opblaasbare jacuzzi’s kun je genieten van luxe ontspanning, zelfs als je geen tuin hebt. Zorg ervoor dat je de afmetingen en draagkracht van je balkon en dakterras goed controleert voordat je een jacuzzi huurt. Kies vervolgens de jacuzzi die het beste bij jouw ruimte en behoeften past.

Bij ZenTri begrijpen we de wensen van onze klanten en bieden we een scala aan jacuzzi’s die geschikt zijn voor op het balkon of dakterras. We streven ernaar je de best mogelijke ervaring te bieden, zodat je kunt genieten van ultieme ontspanning op grote hoogte. Kies voor een jacuzzi op balkon en laat je verwennen in stijl, waar je ook woont. ZenTri bezorgd, haalt af én maakt schoon. Dat is full-service!

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven