Home > Blog > Een opblaasbare jacuzzi vullen met warm of koud water?

Een opblaasbare jacuzzi vullen met warm of koud water?

jacuzzi vullen met water extra kosten jacuzzi

Deel op social media:

Er is niets zo ontspannend als genieten van een warm bubbelbad in je eigen tuin. Een opblaasbare jacuzzi biedt deze ontspanning en meer voor een betaalbaar bedrag. Met zijn opblaasbare design en draagbaarheid is het huren van een opblaasbare jacuzzi de perfecte oplossing voor iedereen die geen permanente installatie wil of kan hebben. Maar voordat het genieten begint, zul je de jacuzzi moeten vullen met water. In dit artikel bespreken we of je een opblaasbare jacuzzi het beste kunt vullen met warm of koud water.

Warm of koud water: het verschil

jacuzzi op dakterras nadelen opblaasbare jacuzzi huren

Er is wel degelijk verschil tussen vullen met warm of koud water. Hieronder lees je voor beide opties de voor- en nadelen. Ook gaan we in op onze eigen voorkeur.

Een jacuzzi vullen met warm water

Het is belangrijk om te weten dat het vullen van een opblaasbare jacuzzi met warm water meer tijd kost dan met koud water. Dit komt doordat het water eerst door een boiler verwarmd moet worden. Voordat je begint met vullen, moet je ervoor zorgen dat de jacuzzi op een vlakke, stabiele ondergrond staat.

Zodra je de jacuzzi hebt opgeblazen en op zijn plaats hebt gezet, kun je beginnen met het vullen van de jacuzzi met warm water. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de watertemperatuur niet hoger is dan 40 graden Celsius. Dit om brandwonden te voorkomen. Bij Zentri hebben al onze opblaasbare jacuzzi’s een ingebouwde temperatuurregelaar. Hierdoor kun je de watertemperatuur gemakkelijk instellen en aanpassen.

Een jacuzzi vullen met koud water

Het vullen van een opblaasbare jacuzzi met koud water is sneller dan met warm water. Dit komt doordat je het water niet hoeft te verwarmen voordat je erin kunt stappen. Maar dat betekent wel dat je in een koud bad gaat zitten. Kan lekker zijn op warme dagen, maar de meesten hebben liever een verwarmd (bubbel)bad. De tijdwinst met koud water verlies je dan weer bij het verwarmen van de jacuzzi. Ga ook niet in een te koud bad zitten. Dit kan zorgen voor onderkoeling.

Wat raad ZenTri aan?

Heel simpel, wij raden een warm bad aan. Dat betekent dat wij ook aanraden om de opblaasbare jacuzzi met warm water te vullen. Vul je jacuzzi met warm water en je haalt het maximale eruit.

waarom een jacuzzi huren met vriendengroep

Het vullen van de jacuzzi met warm water zorgt ervoor dat het water sneller op de gewenste temperatuur is en je sneller (en vaker) van de jacuzzi gebruik kunt maken. Klinkt dit als een extreem kostenplaatje? Dat valt gelukkig best mee. De extra kosten zijn vaak verwaarloosbaar. En bovendien neemt ZenTri als full-service jacuzzi verhuurder vrijwel alle extra kosten op zich. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. Wil je toch nog goedkoper verwarmen? Lees onze tips.

Een jacuzzi huren bij ZenTri

Het vullen van een opblaasbare jacuzzi met warm of koud water is een eenvoudig proces, zolang je de juiste benodigdheden bij de hand hebt en de meegeleverde instructies volgt. Bij Zentri bieden we niet alleen verschillende opblaasbare jacuzzi’s aan, maar ook alle accessoires die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je jacuzzi. Reserveer jouw huurperiode, kies de jacuzzi en geniet.

Of je nu wilt ontspannen na een lange dag werken, een feestje geeft, of quality time wilt doorbrengen met je partner, een jacuzzi huren is de perfecte oplossing. En als je op zoek bent naar de beste opblaasbare jacuzzi’s in Nederland, dan hoef je niet verder te zoeken dan Zentri!

Deel op social media:

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven