Home > Blog > Hoeveel personen passen in een opblaasbare jacuzzi?

Hoeveel personen passen in een opblaasbare jacuzzi?

vriendengroep in jacuzzi binnen voordelen jacuzzi huren

Deel op social media:

In je eentje genieten van een jacuzzi en al zijn luxe, is heerlijk. Maar het is nog leuker om deze relaxte ervaring te delen met anderen. Maar hoeveel mensen kun je uitnodigen voor deze ontspannen ervaring? Dat ligt er natuurlijk aan, welke jacuzzi je huurt. Een opblaasbare jacuzzi is er namelijk in verschillende groottes. Benieuwd welke voor jou en je gezelschap het meest geschikt is?

Verschillende groottes opblaasbare jacuzzi’s voor elk gezelschap

Intieme jacuzzi voor 2 personen

NetSpa Montana jacuzzi 4 personen huren ZenTri

Voor een klein gezelschap ben je misschien ook op zoek naar een kleine jacuzzi. Ben je enkel met je partner, dan zijn er jacuzzi’s voor 2 personen op de markt. Deze 2-persoons opblaasbare jacuzzi’s zijn klein in omvang waardoor er precies twee volwassenen in passen. Intiem en origineel. Maar ook best krap. Voor een gezelschap van 2 personen raden wij daarom vaak aan iets groter te kijken. In een jacuzzi voor 4 personen, zit je net iets lekkerder.

Opblaasbare jacuzzi voor klein gezelschap

Een klein gezelschap van 3 of 4 personen past prima in een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen. Een 4-persoons jacuzzi biedt voldoende ruimte en comfort voor een ontspannen ervaring. Let wel, in een jacuzzi voor 4 personen passen maximaal 4 personen. Dat betekent vaak wel dat de benen over elkaar heen kruisen. Maar dat kan ook best gezellig zijn.

De voordelen van een 6-persoons jacuzzi

Vriendengroepen, gezinnen en stellen kunnen ultiem ontspannen in een 6-persoons jacuzzi. Er is voldoende ruimte voor iedereen om je uit te strekken. Iedereen kan dus comfortabel zitten en genieten van het warme water en de massagestralen.

Verschil hottub en jacuzzi

Groepsplezier in een 8-persoons jacuzzi

Voor grote groepen is er de 8-persoons jacuzzi. Deze is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor maximaal 8 personen. Een behoorlijk ruime jacuzzi dus. Net als bij de 6-persoons jacuzzi zit ook hier iedereen comfortabel. En omdat deze jacuzzi zo ruim is, is deze ideaal voor feesten of evenementen.

Voor alle opblaasbare jacuzzi’s geldt dit

In de markt voor opblaasbare jacuzzi’s zijn verschillende merken actief, waarin de één beter is dan de ander. Desondanks hebben vrijwel alle opblaasbare jacuzzi’s dezelfde voordelen:

 • Eenvoudig neer te zetten
  • In tegenstelling tot de meubels van een bepaalde blauwgele meubelzaak, zijn opblaasbare jacuzzi’s wèl eenvoudig in elkaar te zetten. Sterker nog, iedereen kan dit! Zeker met behulp van de bijgeleverde handleiding. En het kan al binnen een kwartier! Dit komt doordat de pomp eigenlijk al het werk doet. Jij hoeft enkel de juiste aansluitingen aan elkaar te koppelen en op het startknopje te drukken. De pomp pompt vervolgens lucht in het bad. Een kind kan de was doen!
 • Uitgerust met massagestralen
  • Een warm bad is leuk, maar dan had je beter naar een hottub in plaats van jacuzzi kunnen kijken. Wat de jacuzzi echt top maakt, zijn de massagestralen. En gelukkig zijn alle opblaasbare jacuzzi’s hiermee uitgerust. Ultiem genieten noemen wij dit. En het heeft nog medische voordelen ook. Wist je namelijk dat de massagestralen van een opblaasbare jacuzzi spierpijn kunnen verhelpen? Klinkt goed toch!
 • Draagbaar en verplaatsbaar
  • Nee, een opblaasbare jacuzzi weegt niet niks. Maar heb je weleens een niet-draagbare jacuzzi moeten verplaatsen. Is toch wat meer werk. Gelukkig valt dat met een opblaasbare jacuzzi reuze mee. Sowieso zitten het bad en de pomp niet aan elkaar vast. Deze kun je dus apart van elkaar dragen. Scheelt weer. Zoek een mooie plek uit (het liefst zo vlak mogelijk) en zet de jacuzzi neer. Opgeblazen kun je de jacuzzi nog een keer verplaatsen, maar met water erin zul je deze toch echt moeten laten staan. Met zo’n 800 L water wordt het bad wel moeilijk te verplaatsen.
 • Geschikt om mee te nemen op reis

Houd hier rekening mee

personen in opblaasbare jacuzzi verschillende groottes

Natuurlijk is het wel van belang om een aantal punten in acht te nemen voor je een jacuzzi huurt. Als eerste is het belangrijk dat de gekozen jacuzzi daadwerkelijk past op de plek waar je deze zou willen neerzetten. Dit zijn de afmetingen van de jacuzzi’s van ZenTri.

Ten tweede is het van belang dat je voorzichtig bent met scherpe voorwerpen. Het is een opblaasbare jacuzzi en kan dus zeker scheuren. Gelukkig is het materiaal van opblaasbare jacuzzi’s erg sterk, maar nog niet ondoordringbaar.

Als laatste kun je het beste rekening houden met krappe ruimte. Een 2-persoons jacuzzi wordt nauwelijks aangeboden, doordat deze erg krap zijn voor twee volwassenen. Ook voor de 4-persoons jacuzzi wordt het niet aangeraden hier daadwerkelijk met vier volwassenen in te gaan. Simpelweg omdat iedereen dan vrij gelimiteerde ruimte heeft. Kijk voor deze gezelschappen dus naar een maat groter. Ga niet voor een jacuzzi voor twee personen, maar voor vier. En ga niet met z’n vieren in een 4-persoons jacuzzi zitten, maar kies voor een jacuzzi voor zes personen. Qua prijs scheelt het vaak niet eens zoveel, qua relaxen wel.

Opblaasbaar jacuzzi huren bij ZenTri

Bij ZenTri bieden we verschillende opblaasbare jacuzzi’s aan. Deze verhuren we voor één dag, een weekend, een week of zelfs langere tijd. Je kunt bij ZenTri een keuze maken tussen een 4-, 6- of 8-persoons jacuzzi. Waarom geen 2-persoons? Simpelweg omdat deze nauwelijks worden verhuurd en koppels vaak voor een 4-persoons jacuzzi kiezen.

Jouw eigen jacuzzi in 3 stappen.

 1. Reserveer de data
 2. Kies jouw jacuzzi (en eventuele extra’s)
 3. Relax en geniet!

Bij ZenTri zit standaard full-service inbegrepen. Dat betekent dat de jacuzzi wordt bezorgd en opgehaald en dat wij de schoonmaak voor onze rekening nemen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de jacuzzi op te zetten en te vullen met water. Maar dat is kinderspel. Dus waar wacht je nog op? Boek die onvergetelijke avond voor jou en je partner, gezin of vriendengroep!

Deel op social media:

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven