Home > Blog > Tuinfeest organiseren? Met onze tips maak je er een onvergetelijk jacuzzi feest van!

Tuinfeest organiseren? Met onze tips maak je er een onvergetelijk jacuzzi feest van!

jacuzzi feest organiseren onze tips

Deel op social media:

Een feest organiseren kan een flinke uitdaging zijn. Je wilt dat je gasten een geweldige en onvergetelijke tijd hebben. Een tuinfeest kan hierin de originele oplossing zijn. Zeker als je ook jacuzzi’s aanwezig hebt op je feest. Een jacuzzi is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten en onvergetelijke herinneringen te maken met vrienden en familie.

Bovendien straalt een jacuzzi luxe uit. Geen beter recept voor een exclusief feest, verjaardagsfeest, jubileum of een gezellige samenkomst van vrienden. En een ‘jacuzzi feest’ organiseren is gelukkig ook niet heel moeilijk. Zeker niet met onderstaande tips van ZenTri.

Tips voor het organiseren van een jacuzzi feest

Een feest of evenement organiseren, dat kun jij! En al helemaal met onderstaande tips:

  1. Kies de juiste locatie
  2. Huur een jacuzzi (of meerdere)
  3. Plan een thema
  4. Creëer een gezellige sfeer
  5. Verstuur de uitnodigingen

1. Kies de juiste locatie

Geen feest zonder goede locatie! Als je de ruimte en mogelijkheid hebt, is een achtertuin de perfecte locatie. Vaak heb je in een achtertuin voldoende privacy, toegang tot water en is er elektriciteit aanwezig. Dit zijn wel belangrijke punten om even na te gaan voordat de locatie vastgezet wordt.

jacuzzi op dakterras nadelen opblaasbare jacuzzi huren

Voor de jacuzzi zelf is het van belang dat deze genoeg ruimte heeft en op een vlakke ondergrond kan staan. Je wilt immers dat iedereen makkelijk in de jacuzzi kan stappen en er eventueel zelfs omheen kan lopen. Ga hierbij uit van zo’n 3 m2. Hiermee heb je genoeg ruimte om de jacuzzi neer te zetten en, afhankelijk van de grootte, is er ruimte omheen.

Let wel op: een groot feest mag niet op elke locatie georganiseerd worden. Hier kunnen vergunningen voor nodig zijn. Zolang jij in je achtertuin blijft, heb je enkel met de buren te maken en kun je grotendeels je gang gaan. Wij adviseren wel even een briefje in de brievenbus te doen of de buren gezellig uit te nodigen!

2. Huur een jacuzzi (of meerdere)

Als de locatie vaststaat, is het tijd om het feest aan te kleden. Geen jacuzzi feest zonder jacuzzi! En deze hoef je niet eens speciaal aan te schaffen. Opblaasbare jacuzzi’s zijn ideaal voor tuinfeesten én worden vaak verhuurd. Ideaal!

Bij ZenTri kun je binnen 5 minuten een jacuzzi huren. Hierbij is keuze tussen 4-, 6- of 8-persoons jacuzzi’s. Bedenk hoeveel mensen je in de jacuzzi kwijt wilt, kies je data, kies je jacuzzi en reserveer je jacuzzi. Bij ZenTri is de prijs altijd inclusief bezorging, afhalen én schoonmaak. Zo kun jij je maximaal focussen op het organiseren van je feest!

Als je de ruimte hebt, is het overigens ook mogelijk om meerdere jacuzzi’s te huren. Dan krijg je zelfs extra stapelkorting voor de tweede en derde jacuzzi die je reserveert. Of je nu een intiem tuinfeest met een paar vrienden wilt organiseren of een groter evenement plant, het huren van een jacuzzi is een geweldige manier om je gasten iets speciaals te bieden en een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Meerdere jacuzzi's huren

3. Plan een thema

Bij een goed feest hoort een goed thema. Natuurlijk ben je met een jacuzzi al aardig op weg. Maar ook de sfeer hier omheen kun je in een leuk thema gieten om het extra speciaal te maken. Maak drankjes en hapjes in hetzelfde thema en hang slingers op.

Maar met enkel versiering ben je er nog niet. Laat iedereen de juiste kleding en accessoires dragen (of zorg dat je deze kunt uitdelen bij binnenkomst). En heb je al gedacht aan sfeerverlichting of een leuke playlist?

4. Creëer een gezellige sfeer

De juiste verlichting zorgt voor de juiste sfeer. Organiseer je je feest ‘s avonds, is het van belang de jacuzzi en omgeving goed te verlichten. Dat is belangrijk voor de veiligheid, maar ook wel zo gezellig. Hierbij kun je denken aan elektrische kaarsen, lantaarns of kleurrijke lampen. Let wel op met kaarsen, deze creëren absoluut voor een gezellige sfeer, maar zijn gevaarlijk in de buurt van een opblaasbare jacuzzi.

opblaasbare jacuzzi sfeerverlichting

Naast verlichting speelt muziek een grote rol in het creëren van de juiste sfeer. Kies of maak een leuke playlist en zet deze op de achtergrond aan. Heb je een thema gekozen, kun je deze natuurlijk ook op de playlist laten werken. Jouw feest wordt geheid een succes!

5. Verstuur de uitnodigingen

Je jacuzzi feest wordt pas echt een groot succes met de juiste gasten. Nodig je gasten uit met een originele uitnodiging. Dit kan online of stuur een kaart. Dan komen de gasten alvast in de sfeer.

Heb je geen speciale gasten, maar wil je simpelweg zo veel mogelijk mensen op je feest hebben, dan moet je je feest promoten. Dit kan vaak al gemakkelijk via een evenement op social media. Maak een leuke afbeelding en deel deze met zoveel mogelijk mensen.

Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee!

Met bovenstaande tips organiseer jij een fantastisch jacuzzi feest! Of dit nu enkel voor een intieme gastenlijst is, of voor je hele netwerk. Een jacuzzi feest is een fantastische manier om je feest naar een hoger niveau te tillen en je gasten een onvergetelijke dag of avond te geven. Met de juiste locatie, een gehuurde jacuzzi van ZenTri, een gezellige sfeer, leuke activiteiten en de juiste promotie, zul je zeker een succesvol evenement organiseren. Dus waar wacht je nog op? Begin met plannen, huur je jacuzzi en geniet van de voorpret!

Deel op social media:

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven