Gratis Bezorgd | Gratis opgehaald | Incl. Schoonmaak

Een bubbelbad huren,
zorgeloos genieten!

bubbelbad huren? Ga voor full-service bubbelbad verhuur. ZenTri verhuurt opblaasbare bubbelbaden voor elke buiten gelegenheid. Binnen 5 minuten reserveer je jouw bubbelbad. De rest regelen wij.

Bezorging aan je deur
Incl. ophaalservice
Incl. schoonmaak
Binnen 5 min. geboekt
Heldere prijzen
Bezorging aan je deur
Incl. schoonmaak
Binnen 5 min. geboekt
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
mandy van dijkmandy van dijk
08:46 09 Aug 23
Afgelopen week heb ik samen met mijn vriendinnen een jacuzzi gehuurd bij ZenTri. Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen en kon ik al mijn vragen stellen. De jacuzzi werd netjes op tijd bezorgd en heeft ons vriendinnen weekje een stuk leuker gemaakt! We gaan dit zeker nog een keertje doen. Bedankt!
Thijs SmitThijs Smit
16:06 17 Jun 23
Top geregeld!
Laura van BommelLaura van Bommel
10:49 26 May 23
Hier een jacuzzi gehuurd met vriendinnen en meegenomen naar het huisje dat we gehuurd hadden. Erg van genoten tijdens ons vriendinnenweekend! Wilde het eerst een andere partij huren, maar daar ging vanalles mis. Blij dat het uiteindelijk toch gelukt is. Snel en fijn contact met de klantenservice gehad van te voren.
M RM R
05:51 26 May 23
Heerlijke dag en avond gehad in de jacuzzi. Service was echt top en alle instructies waren duidelijk. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
A DA D
13:07 25 May 23
Zaterdag een heerlijke lange middag/avond in een jacuzzi van ZenTri mogen doorbrengen. Topdag gehad! De jacuzzi houdt zich goed warm en de handige drankhouders voor over de rand van de jacuzzi zijn zeer intensief gebruikt. Het feit dat de jacuzzi komen brengen en halen is fantastisch, de volgende keer dat ik er een wil huren, weet ik waar ik moet zijn. Bedankt, ZenTri!
Colin de BijlColin de Bijl
10:17 25 May 23
Met een aantal vrienden besloten om voor een weekend een jacuzzi te huren. Het reserveren via de website ging erg makkelijk en de jacuzzi was mooi op tijd bezorgd en werd ook weer opgehaald. Topservice! Scheelt enorm veel gedoe en maakt het leuker om af en toe een jacuzzi te huren. Bedankt voor het gezellige weekend!
Topservice! Gebruikt tijdens mijn verjaardag en iedereen vond het helemaal geweldig. Echt een aanrader!
Melissa van GeffenMelissa van Geffen
12:16 15 May 23
Afgelopen weekend voor het eerst een jacuzzi gehuurd. Het was supermakkelijk op te zetten, alles zat erbij en de jacuzzi werd zelfs gebracht EN opgehaald. Had nog een aantal vragen en die werden snel beantwoord. Ik heb ervan genoten! Bedankt toppers van Zentri!
js_loader

In 3 stappen in jouw bubbelbad

 1. 1. Kies

  Kies jouw type bubbelbad. Bij Zentri kun je een 4-, 6-, of 8-persoons bubbelbad huren. Voeg evt. een extra bubbelbad of toevoegingen toe. Wij doen de rest.

 2. 2. Reserveer

  Hoeveel dagen ga je genieten? Reserveer in de booker makkelijk het aantal dagen met de opblaasbare bubbelbad.

 3. 3. Geniet

  Bij ZenTri zijn alle bubbelbaden opblaasbaar. Met de bijgeleverde pomp heb zet je in 15 minuten het bubbelbad op. Binnen of buiten. Daarna vul je het bad alleen met water. De rest regelen wij. Maximaal genieten!

Een bubbelbad huren doe je bij ZenTri

Er zijn genoeg andere aanbieders van opblaasbare bubbelbaden. We hebben 3 redenen waarom je bij ZenTri een bubbelbad wilt huren. Die zijn zo belangrijk dat we deze zelfs in het laatste gedeelte van onze merknaam hebben gezet.

Bij ZenTri kun je als enige in Nederland een bubbelbad huren inclusief alles. Wij bezorgen aan de deur en halen het bad op weer op. Transparant, Relaxt en Inclusief.

Een opblaasbaar bubbelbad huren voor een dag, weekend, week of langer. Het kan bij ZenTri. Kies je huurperiode en geniet van een warm bubbelbad. Met partner, vrienden, familie of alleen kun je je ultiem ontspannen in een bubbelbad van ZenTri. We bieden verschillende opblaasbare bubbelbaden te huur aan:

 • Opblaasbaar bubbelbad 4 personen
 • Opblaasbaar bubbelbad 6 personen
 • Opblaasbaar bubbelbad 8 personen

Denk ook eens aan een bubbelbad huren voor een evenement! Niets unieker dan buiten een bubbelbad op jouw evenement. Wij maken dit graag mogelijk!

Transparant
Heldere prijzen, geen verborgen kosten. Bij ZenTri weet je meteen waar je aan toe bent.


Relaxt
Reserveer binnen 5 minuten jouw bubbelbad. Onze eenvoudige booker maakt het mogelijk. Wij regelen de rest!


Inclusief
Alle prijzen op ZenTri zijn inclusief. Bezorging, ophalen én schoonmaak zijn standaard inbegrepen. Dit is de unieke full-service van ZenTri.

Onvergetelijke momenten

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een bubbelbad op te zetten?

Al onze bubbelbaden zijn opblaasbaar. Met de bijgeleverde pomp is dit zo gebeurd. Het opzetten duurt in totaal ca. 15 minuten. Vullen met water duurt langer. Dit kan zo’n 2 tot 3 uur in beslag nemen.

Hoe lang duurt het om een bubbelbad vol te laten lopen?

Het duurt ca. 2 tot 3 uur voor het bubbelbad volledig vol is. Gemiddeld is dit zo’n 500 liter water. Houd hier rekening mee bij het huren van een bubbelbad en begin niet last-minute met vullen!
ZenTri bezorgd daarom het bubbelbad altijd een dag voor de huurperiode. Zo heb je altijd tijd om je bubbelbad vol te laten lopen. Ook het leeg laten lopen kan iets langer duren. We halen het bubbelbad om dezelfde reden een dag na de huurperiode op. Maximaal genieten!

Moet ik het bubbelbad zelf schoonmaken?

Nee, dat doen wij!
We vragen je alleen om het bubbelbad handdoekdroog te maken na gebruik. Hiervoor moet je het water uit het bubbelbad laten lopen en het onderste laagje met een handdoek afdrogen. Zodra het bubbelbad droog is, kun je deze opvouwen en in de opbergtas stoppen. Wij doen de schoonmaak zodra het bubbelbad weer bij ons is.

Verbruikt een bubbelbad veel stroom?

Gelukkig vallen de totale stroom- en energiekosten van bubbelbad mee. Dit zal niet hoger dan een paar euro per dag zijn. Het is verstandig om je bubbelbad vol te laten lopen met warm water. Je ketel is namelijk gemaakt om grote hoeveelheden water op te warmen. Het warm houden kost daardoor een stuk minder stroom. In combinatie met het rondpompen van water kost het zo’n 1,5 – 2,5 kWh om het bubbelbad aan te zetten. Hoe vaker je de bubbelstand en verwarmstand gebruikt, hoe hoger de stroomkosten worden.

Wat gebeurt er als ik iets kapot maak?

Mocht er een gaatje in het bubbelbad komen, geven we altijd een reparatiesetje mee. De motor onderhouden wij goed door o.a. de filters te vervangen. Gaat er iets anders kapot? Daar gebruiken we de borg voor.

Tot wanneer kan ik mijn reservering nog annuleren?

Je kunt de reservering nog annuleren tot 2 dagen voor de huurperiode. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar contact@zentri.nl. Zet hierbij in het onderwerp ‘Annulering’ en vermeld in de mail je boekingsnummer en de naam waarop de boeking staat. Je krijgt het volledig betaalde bedrag teruggestort.

Kan ik het bubbelbad dragen en verplaatsen?

We leveren het bubbelbad en pomp als twee draagbare pakketten. Dit heeft een flink gewicht (30+ kg), maar kun je zeker verplaatsen. We raden aan een goede plek te vinden voor het bubbelbad, deze op te zetten en vervolgens niet meer te verplaatsen. Een opgeblazen bubbelbad is moeilijker te verplaatsen. Zeker als deze al met water is gevuld.

Mag ik een opblaasbaar bubbelbad huren en meenemen op vakantie?

Jazeker!
Is de auto vol, dan kunnen we er ook voor zorgen dat het bubbelbad op het vakantieadres in Nederland afgeleverd wordt. Let er wel op dat dit altijd een dag vóór de boekingsdatum gebeurd. Heb je genoeg ruimte in de kofferbak, kun je het bubbelbad ook meenemen naar een vakantieadres in het buitenland. Wij bezorgen bij jouw thuis, jij geniet op vakantie.
Meer hierover weten? Lees het artikel over een bubbelbad huren op vakantie.

Ik wil een bubbelbad huren, zit ik hier goed?

Ja, en nee. De woorden hottub, hot tub, bubbelbad en jacuzzi worden vaak door elkaar gebruikt. Een bubbelbad huren kan bij ons, afhankelijk van wat je daarmee bedoelt. Bij ZenTri verhuren we opblaasbare bubbelbaden. Onze bubbelbaden hebben altijd massagestralen.

Een houtgestookte hottub huren kan dus niet bij ZenTri, maar een opblaasbaar bubbelbad huren kan wel!
Wil je meer lezen over het verschil tussen een hottub en een jacuzzi? We hebben de grootste verschillen al voor je op een rij gezet.

Ik heb een warmtepomp en boiler. Moet ik mijn bubbelbad met warm water vullen?

Een bubbelbad volledig met warm water vullen, zorgt ervoor dat je meteen van het gehuurde bubbelbad gebruik kunt maken. Maar niet iedereen heeft genoeg liter warm water tot zijn/haar beschikking. Snappen we! In dat geval adviseren we het bad eerst met een flinke laag warm water te vullen en daar koud water bij te doen. De mix zorgt voor een lauw bad dat sneller verder opgewarmd kan worden.
Bovendien zorgt ZenTri er altijd voor dat je jouw gehele huurperiode gebruik kunt maken van het gehuurde bubbelbad. Wij leveren het bubbelbad altijd een dag eerder en halen deze altijd een dag na de huurperiode weer op. Zo gaat er geen tijd verloren aan het neerzetten, opwarmen en weer opbergen van het bubbelbad en kun je het maximale uit je huurperiode met het bubbelbad halen!

Hoe berekenen jullie de prijzen?

Bij ZenTri ontzorgen we onze klant volledig. Wij bezorgen het bubbelbad, halen deze weer op én maken deze schoon. Dit is in de prijs inbegrepen.   Elk type bubbelbad heeft een basisprijs. Dat is de prijs voor één dag. Voor elke extra dag komt er €20 op de huurprijs.
Voorbeeld prijsberekening voor een 4-persoons bubbelbad.
Basisprijs van €210 + €20 per extra dag
1 dag boeken: Basisprijs 4-persoons bubbelbad: €210
2 dagen boeken: Basisprijs +20: €230

  Wij houden van transparantie en geven je daarom de volledige prijs vooraf. Soms lijken onze concurrenten goedkoper, maar vaak wordt bezorging, afhalen én schoonmaak later extra bij de prijs opgeteld. In de meeste gevallen zijn wij dus niet veel duurder.

Heldere prijzen

Standaard inbegrepen bij elke reservering:

Bezorging
Ophalen
Schoonmaak

6-persoons bubbelbad


Dagen

1 dag

2 dagen

3 dagen

Prijs

€ 230

€ 250

€ 270


groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een bubbelbad huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw bubbelbad aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Bezorging aan je deur
Incl. ophaalservice
Incl. schoonmaak
Binnen 5. geboekt
Heldere prijzen
Bezorging aan je deur
Incl. schoonmaken
Binnen 5 min. geboekt
Scroll naar boven