people having a toast

Full-service | Heldere prijzen | Boek in 5 min

Hoe werkt ZenTri?

Jij reserveert een jacuzzi binnen 5 minuten, wij zorgen voor jouw onvergetelijke ervaring.
Luxe was nog nooit zo makkelijk!

Wat gebeurt er na het boeken?

Jacuzzi is gereserveerd

In het boekingssysteem heb je jouw dag, weekend of week gereserveerd.

Bevestiging reservering

Na betaling krijg je direct een reserveringsbevestiging per mail inclusief boekingsnummer. Bewaar deze goed! Check ook of het afleveradres goed staat.

Afleveren jacuzzi

Afleveren, ophalen en schoonmaak is bij de prijs inbegrepen. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de aflevertijd. We leveren altijd één dag voor je boeking begint. Je krijgt een handleiding en tips mee.

Genieten!

De jacuzzi wordt geleverd en je kunt beginnen. Zet de jacuzzi in 15 minuten op en laat hem vollopen met water. Houd er rekening mee dat het vollopen tot 4 uur kan duren.

Jacuzzi klaarmaken voor ophalen

Zorg dat de jacuzzi leeg en handdoekdroog is. Vouw de jacuzzi op in de doos en tas. De grote schoonmaak doen wij.

Ophalen jacuzzi

We halen de jacuzzi één dag na de laatste boekingsdatum op. Je wordt op de hoogte gehouden over het ophaaltijdstip.

Borg terug

We lopen de jacuzzi na op beschadigingen en maken deze schoon. Alles goed? Dan krijg je je borg zo snel mogelijk teruggestort.

Deel jouw ZenTri ervaring

Naar je zin gehad? (Of juist niet). Laat het ons en anderen weten door een review achter te laten.
Laten zien hoe tof het was? Stuur een foto of video naar Zem. Vinden we altijd leuk om te zien.
Tot de volgende keer!

Onvergetelijke momenten

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een jacuzzi op te zetten?

Al onze bubbelbaden zijn opblaasbaar. Met de bijgeleverde pomp is dit zo gebeurd. Het opzetten duurt in totaal ca. 15 minuten. Vullen met water duurt langer. Dit kan zo’n 2 tot 3 uur in beslag nemen.

Hoe lang duurt het om een jacuzzi vol te laten lopen?

Het duurt ca. 2 tot 3 uur voor de jacuzzi volledig vol is. Gemiddeld is dit zo’n 500 liter water. Houd hier rekening mee bij het huren van een jacuzzi en begin niet last-minute met vullen!
ZenTri bezorgd daarom de jacuzzi altijd een dag voor de huurperiode. Zo heb je altijd tijd om je jacuzzi vol te laten lopen. Ook het leeg laten lopen kan iets langer duren. We halen de jacuzzi om dezelfde reden een dag na de huurperiode op. Maximaal genieten!

Moet ik de jacuzzi zelf schoonmaken?

Nee, dat doen wij!
We vragen je alleen om de jacuzzi handdoekdroog te maken na gebruik. Hiervoor moet je het water uit de jacuzzi laten lopen en het onderste laagje met een handdoek afdrogen. Zodra de jacuzzi droog is, kun je deze opvouwen en in de opbergtas stoppen. Wij doen de schoonmaak zodra de jacuzzi weer bij ons is.

Verbruikt een jacuzzi veel stroom?

Gelukkig vallen de totale stroom- en energiekosten van de jacuzzi mee. Dit zal niet hoger dan een paar euro per dag zijn. Het is verstandig om je jacuzzi vol te laten lopen met warm water. Je ketel is namelijk gemaakt om grote hoeveelheden water op te warmen. Het warm houden kost daardoor een stuk minder stroom. In combinatie met het rondpompen van water kost het zo’n 1,5 – 2,5 kWh om de jacuzzi aan te zetten. Hoe vaker je de bubbelstand en verwarmstand gebruikt, hoe hoger de stroomkosten worden.

Wat gebeurt er als ik iets kapot maak?

Mocht er een gaatje in de jacuzzi komen, geven we altijd een reparatiesetje mee. De motor onderhouden wij goed door o.a. de filters te vervangen. Gaat er iets anders kapot? Daar gebruiken we de borg voor.

Tot wanneer kan ik mijn reservering nog annuleren?

Je kunt de reservering nog annuleren tot 2 dagen voor de huurperiode. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar contact@zentri.nl. Zet hierbij in het onderwerp ‘Annulering’ en vermeld in de mail je boekingsnummer en de naam waarop de boeking staat. Je krijgt het volledig betaalde bedrag teruggestort.

Kan ik de jacuzzi dragen en verplaatsen?

We leveren de jacuzzi en pomp als draagbare pakket. Dit heeft een flink gewicht (30+ kg), maar kun je zeker verplaatsen. We raden aan een goede plek te vinden voor de jacuzzi, deze op te zetten en vervolgens niet meer te verplaatsen. Een opgeblazen jacuzzi is moeilijker te verplaatsen. Zeker als deze al met water is gevuld.

Mag ik een opblaasbare jacuzzi huren en meenemen op vakantie?

Jazeker!
Is de auto vol, dan kunnen we er ook voor zorgen dat de jacuzzi op het vakantieadres in Nederland afgeleverd wordt. Let er wel op dat dit altijd een dag vóór de boekingsdatum gebeurd. Heb je genoeg ruimte in de kofferbak, kun je de jacuzzi ook meenemen naar een vakantieadres in het buitenland. Wij bezorgen bij jouw thuis, jij geniet op vakantie.
Meer hierover weten? Lees het artikel over een jacuzzi huren op vakantie.

Ik wil een opblaasbare hottub huren, zit ik hier goed?

Ja, en nee. De woorden hottub, hot tub, bubbelbad en jacuzzi worden vaak door elkaar gebruikt. Een hot tub huren kan bij ons, afhankelijk van wat je daarmee bedoelt. Bij ZenTri verhuren we opblaasbare jacuzzi’s. Dat zijn niet de houtgestookte hot tubs waar je misschien naar op zoek bent. Een jacuzzi heeft in ieder geval altijd via massagestralen en is daarmee een bubbelbad. Een hottub blijft enkel een warm bad (hot tub). Maar als een hottub massagestralen heeft, dan is het dus weer een bubbelbad!

Een houtgestookte hottub huren kan dus niet bij ZenTri, maar een opblaasbare hottub huren kan wel. En een jacuzzi huren bij ZenTri, dat kan wel!
Wil je meer lezen over het verschil tussen een houtgestookte hottub en een jacuzzi? We hebben de grootste verschillen al voor je op een rij gezet. Wie een bubbelbad wil huren, kan ook bij ZenTri terecht. Een jacuzzi is eigenlijk een chique woord voor bubbelbad.

Ik heb een warmtepomp en boiler. Moet ik mijn jacuzzi met warm water vullen?

Een jacuzzi volledig met warm water vullen, zorgt ervoor dat je meteen van de gehuurde jacuzzi gebruik kunt maken. Maar niet iedereen heeft genoeg liter warm water tot zijn/haar beschikking. Snappen we! In dat geval adviseren we het bad eerst met een flinke laag warm water te vullen en daar koud water bij te doen. De mix zorgt voor een lauw bad dat sneller verder opgewarmd kan worden.
Bovendien zorgt ZenTri er altijd voor dat je jouw gehele huurperiode gebruik kunt maken van de gehuurde jacuzzi. Wij leveren de jacuzzi altijd een dag eerder en halen deze altijd een dag na de huurperiode weer op. Zo gaat er geen tijd verloren aan het neerzetten, opwarmen en weer opbergen van de jacuzzi en kun je het maximale uit je huurperiode met de jacuzzi halen!

Hoe berekenen jullie de prijzen?

Bij ZenTri ontzorgen we onze klant volledig. Wij bezorgen de jacuzzi, halen deze weer op én maken deze schoon. Dit is in de prijs inbegrepen.   Elk type jacuzzi heeft een basisprijs. Dat is de prijs voor één dag. Voor elke extra dag komt er €20 op de huurprijs.
Voorbeeld prijsberekening voor een 4-persoons jacuzzi.
Basisprijs van €190 + €20 per extra dag
1 dag boeken: Basisprijs 4-persoons jacuzzi: €190
2 dagen boeken: Basisprijs +20: €210

  Wij houden van transparantie en geven je daarom de volledige prijs vooraf. Soms lijken onze concurrenten goedkoper, maar vaak wordt bezorging, afhalen én schoonmaak later extra bij de prijs opgeteld. In de meeste gevallen zijn wij dus niet veel duurder.

groep vrienden in gehuurde jacuzzi van zentri

Onvergetelijke ervaring met vrienden?

Een jacuzzi huren doe je bij ZenTri!
Reserveer nu jouw jacuzzi aan huis, voor een onvergetelijke avond, weekend of week.

Bezorging aan je deur
Incl. ophaalservice
Incl. schoonmaak
Binnen 5. geboekt
Heldere prijzen
Bezorging aan je deur
Incl. schoonmaken
Binnen 5 min. geboekt
Scroll naar boven