Gratis Bezorgd | Gratis opgehaald | Incl. Schoonmaak

Een huisje huren,
met jacuzzi!

Op zoek naar een huisje met jacuzzi? ZenTri maakt de zoektocht makkelijker. Huur een huisje, wij regelen de jacuzzi. In Nederland zelfs op het vakantieadres bezorgd!

Bezorgd bij vakantiehuis
Incl. ophaalservice
Incl. schoonmaak
Binnen 5 min. geboekt
Heldere prijzen
Bezorgd bij vakantiehuis
Incl. schoonmaak
Binnen 5 min. geboekt
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
mandy van dijkmandy van dijk
08:46 09 Aug 23
Afgelopen week heb ik samen met mijn vriendinnen een jacuzzi gehuurd bij ZenTri. Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen en kon ik al mijn vragen stellen. De jacuzzi werd netjes op tijd bezorgd en heeft ons vriendinnen weekje een stuk leuker gemaakt! We gaan dit zeker nog een keertje doen. Bedankt!
Thijs SmitThijs Smit
16:06 17 Jun 23
Top geregeld!
Laura van BommelLaura van Bommel
10:49 26 May 23
Hier een jacuzzi gehuurd met vriendinnen en meegenomen naar het huisje dat we gehuurd hadden. Erg van genoten tijdens ons vriendinnenweekend! Wilde het eerst een andere partij huren, maar daar ging vanalles mis. Blij dat het uiteindelijk toch gelukt is. Snel en fijn contact met de klantenservice gehad van te voren.
M RM R
05:51 26 May 23
Heerlijke dag en avond gehad in de jacuzzi. Service was echt top en alle instructies waren duidelijk. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
A DA D
13:07 25 May 23
Zaterdag een heerlijke lange middag/avond in een jacuzzi van ZenTri mogen doorbrengen. Topdag gehad! De jacuzzi houdt zich goed warm en de handige drankhouders voor over de rand van de jacuzzi zijn zeer intensief gebruikt. Het feit dat de jacuzzi komen brengen en halen is fantastisch, de volgende keer dat ik er een wil huren, weet ik waar ik moet zijn. Bedankt, ZenTri!
Colin de BijlColin de Bijl
10:17 25 May 23
Met een aantal vrienden besloten om voor een weekend een jacuzzi te huren. Het reserveren via de website ging erg makkelijk en de jacuzzi was mooi op tijd bezorgd en werd ook weer opgehaald. Topservice! Scheelt enorm veel gedoe en maakt het leuker om af en toe een jacuzzi te huren. Bedankt voor het gezellige weekend!
Topservice! Gebruikt tijdens mijn verjaardag en iedereen vond het helemaal geweldig. Echt een aanrader!
Melissa van GeffenMelissa van Geffen
12:16 15 May 23
Afgelopen weekend voor het eerst een jacuzzi gehuurd. Het was supermakkelijk op te zetten, alles zat erbij en de jacuzzi werd zelfs gebracht EN opgehaald. Had nog een aantal vragen en die werden snel beantwoord. Ik heb ervan genoten! Bedankt toppers van Zentri!
js_loader

In 3 stappen zit jij in jouw vakantiehuisje met jacuzzi

 1. 1. Kies

  Kies jouw type jacuzzi. Keuze uit een 4-, 6-, of 8-persoons jacuzzi. Voeg evt. een extra jacuzzi of toevoegingen toe.

 2. 2. Reserveer

  Welke dagen ga je genieten van jouw vakantiehuisje met jacuzzi? Reserveer het eenvoudig in de booker.
  Let er wel op dat we de jacuzzi altijd een dag voor de startdatum van je boeking bezorgen. En een dag erna weer ophalen.

 3. 3. Geniet

  Jouw taak zit erop. Wij verzorgen jouw huisje met jacuzzi door deze te bezorgen, op te halen én schoon te maken. Maximaal genieten dus!

Vakantiehuis met jacuzzi van ZenTri

Een huisje met jacuzzi regel je bij ZenTri veilig en vertrouwd. Hier hebben we 3 redenen voor: Transparant, Relaxt en Inclusief. Dat is waar we bij ZenTri voor staan.

Of je nu een last minute weekendje weg wilt of al een tijdje op zoek bent naar een vakantiehuisje met jacuzzi. ZenTri maakt dat huisje met jacuzzi voor je mogelijk.

Bovendien bezorgd ZenTri de jacuzzi op jouw vakantieadres in Nederland. Voor een vakantiehuisje in Nederland met jacuzzi kun je dus relaxt op vakantie gaan. Wij zorgen dat de jacuzzi bij het vakantiehuis aankomt, zodat jij ongestoord vakantie kunt vieren.

Voor ieder gezelschap bieden wij jacuzzi’s aan. Of je een huisje voor 2 personen met een jacuzzi wilt huren, of een 8 persoons huisje met een jacuzzi wilt verrijken. ZenTri is er voor jouw vakantie!

Transparant
Heldere prijzen, geen verborgen kosten. Bij ZenTri weet je meteen waar je aan toe bent.


Relaxt
Met het eenvoudige boekingssysteem reserveer jij binnen 5 minuten jouw jacuzzi. Wij regelen de rest!


Inclusief
Alle prijzen op ZenTri zijn inclusief bezorging, ophalen én schoonmaak. Dit is de unieke full-service jacuzzi verhuur van ZenTri.

Onvergetelijke momenten

Veelgestelde vragen

Mag ik de jacuzzi meenemen naar mijn vakantiehuis?

Jazeker!
Is de auto vol, dan kunnen we er ook voor zorgen dat de jacuzzi bij het vakantiehuis in Nederland afgeleverd wordt. Let er wel op dat dit altijd een dag vóór de boekingsdatum gebeurd. Heb je genoeg ruimte in de kofferbak, kun je de jacuzzi ook meenemen naar een vakantiehuisje in het buitenland. Wij bezorgen bij jouw thuis, jij geniet op vakantie.
Meer hierover weten? Lees het artikel over een jacuzzi huren op vakantie.

Hoe lang duurt het om een jacuzzi op te zetten?

Al onze bubbelbaden zijn opblaasbaar. Met de bijgeleverde pomp is dit zo gebeurd. Het opzetten duurt in totaal ca. 15 minuten. Vullen met water duurt langer. Dit kan zo’n 2 tot 3 uur in beslag nemen.

Moet ik de jacuzzi zelf schoonmaken?

Nee, dat doen wij!
Wij doen de schoonmaak zodra de jacuzzi weer bij ons is. Zo kun jij ultiem genieten van je vakantiehuisje met jacuzzi en doen wij het zware werk.

Wat gebeurt er als ik iets kapot maak?

Mocht er een gaatje in de jacuzzi komen, geven we altijd een reparatiesetje mee. De motor onderhouden wij goed door o.a. de filters te vervangen. Gaat er iets anders kapot? Daar gebruiken we de borg voor.

Tot wanneer kan ik mijn reservering nog annuleren?

Je kunt de reservering nog annuleren tot 2 dagen voor de huurperiode. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar contact@zentri.nl. Zet hierbij in het onderwerp ‘Annulering’ en vermeld in de mail je boekingsnummer en de naam waarop de boeking staat. Je krijgt het volledig betaalde bedrag teruggestort.

Kan ik de jacuzzi dragen en verplaatsen?

We leveren de jacuzzi en pomp als draagbare pakket. Dit heeft een flink gewicht (30+ kg), maar kun je zeker verplaatsen. We raden aan een goede plek te vinden voor de jacuzzi, deze op te zetten en vervolgens niet meer te verplaatsen. Een opgeblazen jacuzzi is moeilijker te verplaatsen. Zeker als deze al met water is gevuld.

Hoe berekenen jullie de prijzen?

Bij ZenTri ontzorgen we onze klant volledig. Wij bezorgen de jacuzzi, halen deze weer op én maken deze schoon. Dit is in de prijs inbegrepen.   Elk type jacuzzi heeft een basisprijs. Dat is de prijs voor één dag. Voor elke extra dag komt er €20 op de huurprijs.
Voorbeeld prijsberekening voor een 4-persoons jacuzzi.
Basisprijs van €210 + €20 per extra dag
1 dag boeken: Basisprijs 4-persoons jacuzzi: €210
2 dagen boeken: Basisprijs +20: €230

  Wij houden van transparantie en geven je daarom de volledige prijs vooraf. Soms lijken onze concurrenten goedkoper, maar vaak wordt bezorging, afhalen én schoonmaak later extra bij de prijs opgeteld. In de meeste gevallen zijn wij dus niet veel duurder.

Heldere prijzen

Standaard inbegrepen bij elke reservering:

Bezorging
Ophalen
Schoonmaak

6-persoons jacuzzi


Dagen

1 dag

2 dagen

3 dagen

Prijs

€ 310

€ 330

€ 350


twee opblaasbare jacuzzi's op een vakantieadres

Huisje huren met jacuzzi?

ZenTri verzorgd jouw vakantiehuis met jacuzzi!
Reserveer nu jouw jacuzzi voor een onvergetelijk weekend weg of fantastische vakantietijd.

Bezorgd bij vakantiehuis
Incl. ophaalservice
Incl. schoonmaak
Binnen 5. geboekt
Heldere prijzen
Bezorgd bij vakantiehuis
Incl. schoonmaken
Binnen 5 min. geboekt
Scroll naar boven