Vanaf:  290,00

incl. brengen en ophalen

Reserveer jouw jacuzzi

De jacuzzi wordt kosteloos 1 dag vóór de huurperiode bezorgd en 1 dag ná opgehaald. Zo is de jacuzzi altijd op tijd en kun je maximaal genieten!

Hulp nodig met boeken of andere vragen? Stuur ons een berichtje via de WhatsApp-button rechtsonder of mail naar contact@zentri.nl.

5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
mandy van dijkmandy van dijk
08:46 09 Aug 23
Afgelopen week heb ik samen met mijn vriendinnen een jacuzzi gehuurd bij ZenTri. Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen en kon ik al mijn vragen stellen. De jacuzzi werd netjes op tijd bezorgd en heeft ons vriendinnen weekje een stuk leuker gemaakt! We gaan dit zeker nog een keertje doen. Bedankt!
Thijs SmitThijs Smit
16:06 17 Jun 23
Top geregeld!
Laura van BommelLaura van Bommel
10:49 26 May 23
Hier een jacuzzi gehuurd met vriendinnen en meegenomen naar het huisje dat we gehuurd hadden. Erg van genoten tijdens ons vriendinnenweekend! Wilde het eerst een andere partij huren, maar daar ging vanalles mis. Blij dat het uiteindelijk toch gelukt is. Snel en fijn contact met de klantenservice gehad van te voren.
M RM R
05:51 26 May 23
Heerlijke dag en avond gehad in de jacuzzi. Service was echt top en alle instructies waren duidelijk. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
A DA D
13:07 25 May 23
Zaterdag een heerlijke lange middag/avond in een jacuzzi van ZenTri mogen doorbrengen. Topdag gehad! De jacuzzi houdt zich goed warm en de handige drankhouders voor over de rand van de jacuzzi zijn zeer intensief gebruikt. Het feit dat de jacuzzi komen brengen en halen is fantastisch, de volgende keer dat ik er een wil huren, weet ik waar ik moet zijn. Bedankt, ZenTri!
Colin de BijlColin de Bijl
10:17 25 May 23
Met een aantal vrienden besloten om voor een weekend een jacuzzi te huren. Het reserveren via de website ging erg makkelijk en de jacuzzi was mooi op tijd bezorgd en werd ook weer opgehaald. Topservice! Scheelt enorm veel gedoe en maakt het leuker om af en toe een jacuzzi te huren. Bedankt voor het gezellige weekend!
Topservice! Gebruikt tijdens mijn verjaardag en iedereen vond het helemaal geweldig. Echt een aanrader!
Melissa van GeffenMelissa van Geffen
12:16 15 May 23
Afgelopen weekend voor het eerst een jacuzzi gehuurd. Het was supermakkelijk op te zetten, alles zat erbij en de jacuzzi werd zelfs gebracht EN opgehaald. Had nog een aantal vragen en die werden snel beantwoord. Ik heb ervan genoten! Bedankt toppers van Zentri!
js_loader

Veelgestelde vragen

Hoe berekenen jullie de prijzen?

Bij ZenTri ontzorgen we onze klant volledig. Wij bezorgen de jacuzzi, halen deze weer op én maken deze schoon. Dit is in de prijs inbegrepen.   Elk type jacuzzi heeft een basisprijs. Dat is de prijs voor één dag. Voor elke extra dag komt er €20 op de huurprijs.
Voorbeeld prijsberekening voor een 4-persoons jacuzzi.
Basisprijs van €290 + €20 per extra dag
1 dag boeken: Basisprijs 4-persoons jacuzzi: €290
2 dagen boeken: Basisprijs +20: €310

  Wij houden van transparantie en geven je de volledige prijs vooraf. Soms lijken concurrenten goedkoper, maar vaak wordt bezorging, afhalen én schoonmaak later extra bij de prijs opgeteld.
Tot wanneer kan ik mijn reservering nog annuleren?
Je kunt de reservering nog annuleren tot 2 dagen voor de huurperiode. Je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar contact@zentri.nl. Zet hierbij in het onderwerp ‘Annulering’ en vermeld in de mail je boekingsnummer en de naam waarop de boeking staat. Je krijgt het volledig betaalde bedrag teruggestort.
Hoe lang duurt het om een jacuzzi op te zetten?
Reken er op dat het opblazen van de jacuzzi zo gebeurd is, ongeveer 15 minuten. Het vullen duurt langer. Dit kan zo’n 2 uur in beslag nemen.
Moet ik de jacuzzi zelf schoonmaken?
Nee, dat doen wij!
Verbruikt een jacuzzi veel stroom?
Gelukkig vallen de totale stroom- en energiekosten van de jacuzzi mee. Dit is niet hoger dan €2 tot €3 per dag.
Wat gebeurt er als ik iets kapot maak?
Mocht er een gaatje in de jacuzzi komen, geven we altijd een reparatiesetje mee. De motor onderhouden wij goed door o.a. de filters te vervangen. Gaat er iets anders kapot? Daar gebruiken we de borg voor.
Mag ik een opblaasbare jacuzzi huren en meenemen op vakantie?
Jazeker!
Wij zorgen ervoor dat de jacuzzi op jouw vakantieadres in Nederland afgeleverd wordt. Let er wel op dat dit altijd een dag vóór de boekingsdatum gebeurd. Je kunt de jacuzzi ook meenemen naar een vakantieadres in het buitenland. Wij bezorgen bij jouw thuis, jij geniet op vakantie.
Scroll naar boven